Indhent et gratis tilbud i dag ✓​

​Renovering af gulve & vægge i middelfart & vejle

​Gulve og vægge bliver slidt med tiden og kan derfor komme til at se triste og brugte ud. Her kan en renovering komme til gode, idet både gulve og vægge kan komme til at se ud som nye. 

Murermester Henrik Guldbrand Rasmussen har stor erfaring inden for renovering og har udført renoveringsopgaver for forskellige kunder i Vejle og Middelfart. Vi kan hjælpe med at give dine gulve og vægge et friskt pust i form af en renovering på mange måder.

Specialister i renovering & overfladebehandling

For eksempel kan vi opbygge helt nye mure, ligesom vi også gerne overfladebehandler rå mure med blandt andet puds. Derudover er vi også specialister i lægning af terrazzogulve og fliser. 

Med en renovering kan du give et eller flere rum i dit hus et helt nyt udseende, som på længere sigt kan være en investering på den måde, at et velholdt hus generelt har en højere salgspris. Det er altså på tide at tjekke efter, om du har gulve eller vægge, der trænger til en renovering.

Få hjælp til renovering

Får du brug for renoveringsarbejde, står vi hos Henrik Guldbrand Rasmussen gerne til rådighed med vores kompetencer inden for området. 

​Du skal være meget velkommen til at kontakte os på telefon 76 62 00 42 for at høre om, hvilke typer renoveringer vi tilbyder, samt om hvad vi kan gøre for netop dig. 

Derudover kan du også bruge nedenstående kontaktformular for et uforpligtende og gratis tilbud.

Indhent et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Henrik Rasmussen

CVR: 28126441

Adresse​

Krogårdsparken 41, Smidstrup, 7000 Fredericia

Find vej med Google Maps

Kontakt os​