Indhent et gratis tilbud i dag ✓​

​MURERMESTER UDFØRER STORT OG SMÅT MURERARBEJDE

Hos kloak- og murermester Henrik Guldbrand Rasmussen udfører vi en bred vifte af forskelligt murerarbejde for både private kunder, erhvervskunder og institutioner i Vejle, Middelfart, Fredericia og omegn.

Vi udfører blandt andet:

Vi kan udføre alt murerarbejde lige fra de mindre opgaver, som belægning af fliser og klinker, samt fugning til de større projekter, som for eksempel renovering af badeværelser og lejligheder.

Murerarbejde med fokus på høj kvalitet

Vi har to kerneværdier; den gode service og den høje kvalitet.

Som murermester sørger vi altid for at give vores kunder den bedste oplevelse, for kun på den måde kan vi opnå tilfredse kunder.

I alt vores arbejde har vi fokus på kvaliteten, idet vi kun udfører murerarbejde i en kvalitet, som vi selv er stolte af.

Kontakt vores murermester og få et tilbud

Skal du have udført professionelt murerarbejde af en dygtig og erfaren murermester, så skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 76 62 00 42 eller e-mail henrik@guldbrand-rasmussen.dk


Vi sidder klar til at få en snak med dig om, hvordan vi som murermester kan hjælpe dig med at få udført dit murerarbejde i en høj og tilfredsstillende kvalitet.

 
Du kan også benytte nedenstående kontaktformular til at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Henrik Rasmussen

CVR: 28126441

Adresse​

Krogårdsparken 41, Smidstrup, 7000 Fredericia

Find vej med Google Maps

Kontakt os​