Indhent et gratis tilbud i dag ✓​

Forsikringsskader​ vejle & middelfart

​Forsikringsskader kan være mange ting lige fra indbrudsskader til storm-, brand- og vandskader. 

Er uheldet ude, kan det være irriterende og uoverskueligt samtidig at skulle tænke på at finde frem til en håndværker, der kan rykke ud hurtigt og udfører arbejde af gode kvalitet. Hos Henrik Guldbrand Rasmussen udfører vi alle former for forsikringsskader.

Akut udbedring

Vi har stor erfaring med akut udbedring af forsikringsskader, og det betyder også, at vi rykker ud hurtigt og udfører arbejdet med så høj effektivitet som muligt. 

Samtidig bestræber vi os på at udføre vores arbejde med forsikringsskader i så høj kvalitet som muligt, sådan at skaden ikke dukker op igen, når vi har været der.

Vi har gennem årene arbejdet med mange forsikringsskader hos kunder i Vejle og Middelfart, og står du derfor med en forsikringsskade og mangler en kompetent håndværker, står vi gerne til rådighed.

Forebyggelse af forsikringsskader

Derudover tilbyder vi også en gennemgang af huse, hvor vi kan være med til at forebygge eventuelle forsikringsskader i fremtiden.

​Kontakt os for mere information

Står du enten med en forsikringsskade, der skal udbedres, eller overvejer du at forebygge skaderne med en gennemgang af dit hus, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 76 62 00 42 og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 Derudover kan du også bruge nedenstående kontaktformular for et uforpligtende og gratis tilbud på forsikringsskader i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Henrik Rasmussen

CVR: 28126441

Adresse​

Krogårdsparken 41, Smidstrup, 7000 Fredericia

Find vej med Google Maps

Kontakt os​