Indhent et gratis tilbud i dag ✓​

Entreprenør​ løser opgaver i middelfart & Vejle

Entreprenørarbejde inkluderer mange forskellige opgaver. Det kan være alt lige fra støbnings- og gravearbejde til belægning samt jord- og betonarbejde.

Hos Henrik Guldbrand Rasmussen har vi stor erfaring som entreprenør og har udført forskellige opgaver som entreprenør for vores kunder i Vejle og Middelfart.

Som entreprenør tilbyder vi både:

  • Støbning af fundamenter
  • Forskelligt gravearbejde
  • Jord- og betonarbejde
  • Forskellige former for belægning

Kompetent entreprenør

Alle vores medarbejdere er kompetente entreprenørarbejdere, der altid bestræber sig på at udføre så godt arbejde som muligt. Den gode kvalitet er nemlig en af vores vigtigste kerneværdier. 

Det betyder, at du med os kan være sikker på et resultat, der ikke kun er smukt og brugbart, men som også holder i længden.

Med vores store erfaring som entreprenør samt vores viden og kendskab til branchen gør desuden, at vi kan være med til at rådgive og vejlede dig som kunde, hvis der skulle blive brug for det.

​Lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Vi kan altså hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed, hvad enten drømmen handler om en ny terrasse, carport eller en ny have. 

Står du derfor med et stykke arbejde, hvor du har behov for en entreprenør, ser vi meget frem til at høre fra dig på telefon 76 62 00 42 for at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Du er naturligvis også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor, og så vender vi tilbage med et tilbud til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Henrik Rasmussen

CVR: 28126441

Adresse​

Krogårdsparken 41, Smidstrup, 7000 Fredericia

Find vej med Google Maps

Kontakt os​